HEM             SLOVENIEN             ÄLVAR & ÅAR            RESOR            LÄNKAR             GALLERI            KONTAKT            VEM ÄR JAG?
         

Flugfiske i Slovenien

 


Socadalen, Juli 2008
Fyra riktigt bra dagars fiske i
Slovenien innan ovädret
omöjligjorde forsatt fiske >>>

Socadalen, Juli 2007
Semestertider är fisketider!
Återigen dags för ett par
dagars fiske i Slovenien >>>

Socadalen, Maj 2007
Den planerade fiskeresan i
Maj är nu avklarad. Läs mer
om resan här. >>>


Socadalen, Okt 2006
Som kompensation för att
majfisket blev inställt körde
vi ner i Oktober istället >>>

Socadalen, Juli 2006
Efter en lång vinter och ett
missat Maj fiske fick jag
äntligen resa ner igen >>>Slovenien, det lilla landet i södra Europa med fantastiska resurser för oss flugfiskare. Majstätiska vattenfall, sagolika pooler och vattendrag, enanstående och unika Soca! Livsådran i Socadalen. Mystiska källor, raviner och klippor i skiftande former som vattnet har skapat genom årtusenden både ovan och under ytan vilket ger en mystik som lätt förtrollar besökaren.

Inte minst vi flugfiskare som besöker området facisneras av de oändliga vattenvägarna, det kristallklara vattnet och de fantastiska poolerna. Trofé harrar, fantastiska öringar och regnbågar eller den mytomspunna marmorata öringen som kan nå vikter långt över 10 kg väntar på dig. Vad väntar du på...?

Slovenien håller flera fantastiska vattendrag utöver de som finns i Socadalen. Jag har dock hitentills valt att focusera mitt fiske till Socadalen där jag känner mig "hemma" efter tiotal resor ner!

FlyfishingSlovenia.com/se är en sida där jag tänkt skriva om vad Socadalen har att erbjuda i form av kristallklara åar/älvar, höga berg, fantastiska vyer och ett fiske som är utöver det vanliga. Allt detta för att få mina vänner intresserade av Socadalen så att de en dag bestämmer sig för att resa ner, eller åtminstone förstå varför jag alltid har en resa planerad hit.....

Välkomna

     
 
2
Copyright © 2008 Flyfishing Slovenia
info@flyfishingslovenia.com