TIF - Trädgårdslunden IF

T.I.F - Innebandy

Trädgårdslundens Idrottsförening

Hjärup

 

TIF - Trädgårdslundens Idrottsförening

 

Vi är ett sällskap i åldern 25 till 40+ som aktiverar oss med innebandy en gång i veckan, kalla oss ”old boys” om du vill…

 

Vi ser gärna att fler ansluter till vår idrottsförening. Lägg ett mail till: medfluga.se@hotmail.com och anmäl ditt intresse för HT/VT-2016/2017. Vi söker också minst två målvakter som vill/kan stå i mål. Föreningen har utrustning att låna ut om det behövs!

 

Från och med augusti 2016 har vi tiden 21:00 – 22:30 på torsdagar i Hjärupsskolans Sporthall, Centrumstigen 3. Vi spelar på fullstor plan med sarg!

 

Vi är alla mer eller mindre "nyinflyttade" i Trädgårdslunden. Varför inte kombinera fysisk aktivitet med att träffa dina grannar? Vill du samtidigt bjuda in någon annan utanför Trädgårdslunden, gärna Hjärups-bo så är det helt fantastiskt!

 

Vi har spelat tillsammans i ungefär 5 år nu, och sedan dess har där flyttat in ett par familjer till i Trädgårdslunden. Anmäl dig för att komma förbi och provträna en gång om du är osäker på din egen form.

 

Vidare om det finns intresse inom andra grenar men ni inte vill lägga tid på att starta upp en egen förening så finns möjligheten att ansluta er till Trädgårdslundens IF och därmed få de fördelar en riktig förening har i form av tilldelade halltider etc.

Copyright © All Rights Reserved