Slovenien, Juli 2008

Växlande väder gav oss några intressanta dagar i Slovenien. Soca och Idrijca hade precis hunnit repa sig från tidigare oväder då vi kom ner och hade ett fantastiskt roligt fiske efter Marmorata öringar, Soca harr och Regnbågar innan ovädret drog över igen och omöjliggjorde fortsatt fiske.

Galleriet är uppdaterat >>>

   
Slovenien, April/Maj 2008

Med förhoppning om att förutsättningarna skulle förbättras under tiden vi var nere i Slovenien, mötte vi högt och färgat vatten. Små åarna som Trebuscica och Baca var de som var fiskbara vilka också levererade några riktigt fina fiskar

Några bilder från resan >>>
 

 

Slovenien, Juli 2007

Efter regn kommer sol! Kanon hett i Slovenien, kristallklart vatten och semester. Man kan inte finna en mycket bättre plats att slappna av på och njuta av sin ledighet. 4 dagars fiske innan färden gick vidare ner till den Kroatiska kusten.

Några ögonblick att minnas >>>


 

 

Slovenien, Maj 2007

Efter en kanonvecka i Slovenien som gick i raketfart så längtar man redan tillbaka. Funderar ännu på fisken som head and tailade i en fors i Soca.. precis som i pool 4 i Mörrumsån...grymt stor o precis utanför kastradien.. "#&"(#

Galleriet kommer att uppdateras. Bilderna är tagna av mig och Jonas Hansson.

Välkomna in >>>
   
Slovenien, Oktober 2006

Den första höstfiskeresan ner blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Det vackra vädret och de kristallklara vattendragen förbyttes mot regn, dimma och lera som flöt fram och gjorde vissa vattendrag ofiskbara. Tur att vi var i just Socadalen där man alltid hittar minst ett vattendrag som är fiskbart!

Trots usla förhållanden så såg vi faktiskt solen både första och sista dagen och vi fick en hel del fisk desutom >>>
   
Slovenien, Juli 2006

Semestertider innebär fisketider så även i år! På väg ner mot den Kroatiska rivieran så stannade vi till för 5 dagars fiske i Slovenien precis som vanligt!

Mats som var nere i Bosnien på semester med familjer lyckades slita sig och fick chansen att komma upp och hälsa på mig. Han fick 1½ dags guidad fisketur som han sällan kommer att glömma! Läs mer om Mats besök i Socadalen här >>> kolla gärna också in galleriet >>>

   
Slovenien, 2003 - 2005

Några samlade bilder från resorna ner till Slovenien under åren 2003 till 2005 då jag besökte Socadalen under Maj och Juni/Juli. Första resan till området var speciell, naturen vyerna och det kristallklara vattnet... inte så konstigt att jag sedan dess rest tillbaka ner flertalet gånger!

GALLERIET FÖR 2003 - 2005 ÄR UNDER KONSTRUKTION